Plimbare cu OZN-ul prin centrul Vasluiului

fix vs zoom
Obiectiv foto cu focala fixa sau cu zoom – Care este mai bun?
1 iunie 2014
Fotografie de proba
Ce-am mai facut atunci cand nu am fotografiat?
20 octombrie 2014
Plibare-cu-combina-prin-centrul-Vasluiului-1

Plimbare cu OZN-ul prin centrul Vasluiului

Nu s-a turnat nici un film, nu a fost nici o cerere in casatorie sau vreo farsa. Totul a fost pe bune cand, a intrat in Vaslui un OZN.  Eram la volan venind de la Mamaia si nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca acel mastodont chiar intra in oras. Evident ca traficul s-a blocat pentru ca erau masini parcate. Am dat cu totii inapoi pentru ca domnul in cauza sa poate urca mai apoi pe bordura unde era spatiu verde. Unde mai pui ca singurul bulevard din Vaslui este jumatate in reconstructie.

Primul echipaj de Politie era pe partea opusa si se se uitau ca speriatii, nu le venea sa creada. Roti mai mari decat MVC-ul lor de Politie ciobeau borduri fara nici un motiv. Din cate am observat au dat prin statie si dupa inca 100 de metri un echipaj a politiei rutiere a venit de pe o strada laturalnica. Nici ei nu si-au putut imagina si au pornit in spatele lor. Dupa inca 200 de metri parcursi, un alt echipaj de politie il astepta pe soferul „OZN-ului” intr-o intersectie unde chiar puteau sa il traga pe dreapta. Politistii nu au putut sa se strecoare pe langa un alt autovehicul si sa-l traga pe dreapta. Unde mai pui ca OZN-ul mai remorca ceva foarte dubios, venit de pe alta planeta.

Cea mai mare surpriza a venit din partea cetatenilor. Majoritatea dintre ei nu au dat nici un semn, totul li se parea normal. O singura doamna mai facea fotografii la intrarea OZN-ului in oras. La cate stiri se dau despre intamplari din acest judet, nici nu e de mirare, Stonehenge e aproape uitat. Azi mi-am dat seama ca Vasluiul e altceva, un oras atipic din toate punctele de vedere. Aici orice mit poate fi spulberat. Pana in acest moment eram convins ca extraterestrii nu exista. Totusi dupa ce am trait aceste momente, chiar daca as vedea unul, l-as nega cu vehementa. Colegu … drumuri bune!

Plibare-cu-combina-prin-centrul-Vasluiului-1 Plibare-cu-combina-prin-centrul-Vasluiului-2 Plibare-cu-combina-prin-centrul-Vasluiului-3 Plibare-cu-combina-prin-centrul-Vasluiului-4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *