Ingheata momentele – 10 fotografii gratuite de la f64

cadouri
Cadouri de craciun pentru pasionatii de fotografie
14 decembrie 2014
ricoh-gr
Recomandare achizitie aparat foto Ricoh GR
8 ianuarie 2015
ingheata-momentele-

Salutare prieteni si La multi ani!

Acesta este primul articol pe acest an si da-mi voie sa-ti urez ca tot ce e mai bun in lumea astea sa te cuprinda, sa dea peste tine si sa te surprinda. Ti-am pregatit surprize anul acesta! Nu doar eu ci si cei de la f64 de unde noi cumparam cu incredere pentru ca nu-i asa, chiar este cel mai serios magazin foto-video din Romania si nu numai! Si pentru ca tot iti spuneam de surprize, te anunt acum ca urmeaza sa fac o serie de video-uri unde voi vorbi despre aparate foto si despre fotografie. Mi-am propus sa intervievezi si alti fotografi. Toate acestea in noul an, pentru ca am facut deja 2 ani de cand am inceput sa scriu pe acest blog. Am luat aceasta decizie pentru ca voi sunteti din ce in ce mai multi pe blogul meu, fapt care ma bucura. Acest blog este unul din cele mai citite din tara si de aceea cred ca meritati mai mult!

Revenim la ce voiam sa va spun de fapt este o campanie a celor de la f64 prin care poti beneficia de 10 fotografii printate. Daca ai de cumparat ceva de peste 300 de lei, ia cuponul si comanda-ti cele 10 fotografii. In acelasi timp intram si in tombola unde putem castiga o fotocarte.

Iata si mesajul lor:

Incepem anul in forta cu o noua campanie, denumita „Ingheata momentele”, pe care o gasiti aici.
Perioada campaniei este: 7 ianuarie 2014 – 20 ianuarie 2015.

Mecanism campaniei este urmatorul: – orice cumparatura peste 300 de lei (indifierent de produs) beneficiaza de bonus 10 fotografii printate => adica vei primi la sfaristul campaniei, pe 21 ianuarie, un cod care va putea fi folosit pentru 10 fotografii 10×15;
– toate achizitiie de peste 300 de lei vor fi inscrise la tombola pentru o fotocarte cewe/zi => vom anunta constant castigatorii din fiecare zi pe blogul F64.

Asadar, cei care faceti ceva cumparaturi de pe f64, profitati si de campanie. Practic castigati cam 5-10 lei la aceasta campanie in functie de calitatea printului si hartiei. Oricum merita incerca pentru ca putini din noi mai printam azi fotografii. Sunt cele mai utile si incarcate de emotie fotografii. Printul nu da gres niciodata. Iti doresc shoping placut si sa te bucuri de fotografii!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *