Cel mai bun DSLR pana in 2000 de lei

cea mai buna camera foto pana in 500 lei
Cea mai buna camera foto pana in 500 lei
31 iulie 2013
Cel mai bun aparat foto compact pana la 700 lei
Cel mai bun aparat foto compact pana la 700 lei
6 august 2013
cel-mai-bun-aparat-foto-pana-in-300-de-lei-Nikon

Cel mai bun DSLR pana in 2000 de lei

Multi se intreaba: care este cel mai bun DSLR pana in 2000 de lei? Ei bine, din punctul meu de vedere, cel mai bun DSLR pana in 2000 de lei este: Nikon D3200. Iata motivele:

Imi place acest aparat dslr entry-level, fiindca este mai compact decat cele din gama D5x00 de la Nikon. Are cam aceleasi performante ca orice aparat din gama Nikon insa este mai compact, ceea ce il face mai usor de transportat si utilizat. Ca si calitati tehnice se remarca prin senzorul de 24 de mp ce va realiza imagini la dimensiunea de 6016 x 4000. Chiar daca multitudinea de pixeli nu avantajeaza intotdeauna un senzor, aici avantajul este din plin, pentru ca iti ofera posibilitatea de realizare a fotografiilor la dimensiune mare, putand ulterior sa dati crop imaginii fara a pierde din calitate si dimensiune.

Sta foarte bine la valori ISO mari, putand fi utilizat pana la ISO 3200 fara pierderi semnificative de detalii si zgomot de imagine deranjant. Inregistreaza full HD (1080p)  la 30p, 25p si 24p, iar focusul se face automat Cel mai bun DSLR pana in 2000 de lei - claudiupojarvechi.tkputand chiar sa ii atasati un microfon stereo Nikon ME-1 ce va inregistra un sunet de calitate. Adaptorul wireless Nikon WU-1a ne da posibilitatea sa transferam imaginile catre un telefon sau calculator pentru a putea fi urcate pe internet.  Camera contine mai multe instrumente de retusare foto direct din aparat dar si o multime de efecte interesante. Nikon ne-a obisnuit cu meniul foarte usor de folosit atat la aparatele dslr din gama pro, cat si la cele entry-level. Meniurile sunt foarte bine structurate iar afisajul pe aceasta camera este foarte interactiv. Ai spune ca te invata fotografie.

Este aparatul ideal pentru cei care doresc sa detina un aparat foto de zi cu zi, care sa ofere imagini de calitate. Posibilitatea de a stoca si imagini RAW va permite celor atrasi de photoshop sa mai adauge un plus de calitate fotografiilor. Este foarte bun si pentru cei care doresc sa se initieze in fotografie.

Pentru oricine, recomand cu mare incredere achizitionarea ulterioara a unui obiectiv fix pentru portret sau peisaj. Aceste obiective mici ca dimensiune, scot imagini de foarte buna calitate datorita opticii mai bune fata de un zoom. Puteti alege intre Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G si Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G ambele cu motor de focus incorporat, deoarece D3200 nu are motor de cel mai bun dslr pana in 2000 lei - claudiupojarvechi.tkfocus in body. Cel din urma de 50 mm, chiar daca nu este foarte wide, este mai potrivit pentru portret decat cel de 35 mm. Avand unul din cele doua obiective montat pe aparat, veti avea senzatia ca aveti un aparat foto compact putin mai mare, cu care veti reusi sa surprindeti detalii, culori si un blur placut. Toate aceste argumente ma fac sa afirm ca din punctul meu de vedere Nikon D3200, este cel mai bun DSLR pana in 2000 de lei.

Multumesc pentru ca ati citit acest articol. Te invit sa te abonati la newsletter si sa dai like paginii de profil, pentru a primi cele mai noi articolele postate in Blog. Daca ai nevoie de un sfat si nu sti ce anume sa cumperi, sfaturile sunt GRATUITE! Tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu si sa-mi spui care este bugetul de care dispui si pentru ce anume doresti sa folosesti aparatul.

Lumina buna! 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *