Cel mai bun aparat foto compact pana la 700 lei

cel-mai-bun-aparat-foto-pana-in-300-de-lei-Nikon
Cel mai bun DSLR pana in 2000 de lei
3 august 2013
aparate foto cu film
Aparate foto cu film
8 august 2013
Cel mai bun aparat foto compact pana la 700 lei

Mi-a fost destul de dificil sa ma conving care este cel mai bun aparat foto compact pana la 700 lei, pentru ca diferenta dintre primele trei nu era foarte mare. Am oscilat intre Nikon S4300, Canon IXUS 135 HS si Canon SX160 IS. Cel din urma cred ca isi merita titlul de cel mai bun aparat foto compact pana in 700 lei.

Canon SX160 IS are un senzor CCD de 16 Mp cu care se pot realiza fotografii de 4608 x 3456, mai mult decat suficient pentru oricine, putem printa chiar un format A2 la acesta rezolutie. Calitatea filmelor cu acest aparat este destul de buna, putand profita de zoomul de 16x. Distanta minima de focalizare de 1 cm va permite apropierea de subiect pentru a surprinde anumite detalii.

Mi-a placut intotdeauna la Canon, capacitatea acestor aparate foto de a face fotografii bune in lumina slaba, cu cel mai redus zgomot de imagine, fata de alte marci. La fel este si la acest aparat care, in anumite moduri scena presetate pentru lumina slaba, va reduce din dimensiunea fotografiei in favoarea unei imagini cu cat mai putin zgomot de imagine. Chiar daca nu vom avea detaliile pe care le avem la ISO 100, dar macar acele puncte grizonate nu vor fi chiar atat de evidente si deranjante. Stabilizarea de imagine isi face foarte bine treaba.Cel mai bun aparat foto compact pana la 700 lei Canon

Recomand folosirea balansului de alb setat manual, in functie de sursa de lumina, cu atat mai mult cu cat acest aparat permite utilizarea in modul manual, ceea ce este superb. Dar asta nu este totul, are o multime de efecte creative si scene presetate. Alt avantaj al acestui aparat este bateria. Nu este una anume facuta doar pentru acest model, ci functioneaza cu beterii R6 (AA) ce pot fi cumparate de la orice magazin. De asemenea se pot cumpara acumulatori la un pret bun, in acest fel avem tot timpul de rezerva, fara sa stam cu gandul ca s-ar putea termina bateriile. Eu sunt multumit de acumulatorii GP.

Forma acestui aparat este atipica. Imi da senzatia de forta si ceva neobisnuit. Parca are ceva diferit fata de restul camerelor. In afara de forma aparatului, cel mai important este ce poate sa faca si asta m-a determinat sa spun ca acesta este cel mai bun aparat foto compact pana la 700 lei . Cel mai avatajos pret este aici. Il mai gasiti si pe emag la acelasi pret de 600 lei + un mic cadou. Un review mai detaliat puteti vedea aici.

Te salut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *