Cel mai bun aparat foto compact pana in 300 lei

fotosdfvasdgvas
Las` că iesă în fotoșop
26 iulie 2013
cea mai buna camera foto pana in 500 lei
Cea mai buna camera foto pana in 500 lei
31 iulie 2013
cel-mai-bun-aparat-foto-pana-in-300-lei

Cel mai bun aparat foto compact pana in 300 lei este Canon Powershot A810.

Am ales sa fac acest articol pentru a veni in intampinarea celor ce cauta camere foto si nu stiu ce sa aleaga. In primul rand trebuie sa stiti ca aceasta camera Canon are perioada de garantie mai mare, 24 de luni fata de 12 luni cat are urmatorul subclasat, Fuji Finepix AX500. Chiar daca avem 16 Mp, acestia nu sunt importanti mai ales pentru o camera cu senzor mic, unde pixelii sunt inghesuiti si mai rau fac. Ambele camere au senzorul de aceeasi dimensiune, la fel si rezolutia foto a fotografiilor.

cel mai bun aparat foto pana in 300 lei

Distanta minima de focalizare este de 3 cm la Canon fata de 9.91 la Fuji, ceea ce inseamna ca veti reusi sa va apropiati mai mult de subiect pentru a face fotografii macro. Canon este mai wide, distanta focala minima echivalent 35 mm este de 28 mm fata de 33 mm la Fujifilm. Altfel spus, are unghiul de cuprindere al obiectivului mai mare.

Exceleaza si la capitolul diafragma, care se deschide la valoarea minima de f/2.8. Asta inseamna ca va scoate uneori acel blur placut sau bokeh cum i se mai spune in engleza si va putea scoate poze mai luminoase. Sensibilitatea ISO este foarte buna la mai toate aparatele Canon, insa la acest aparat veti avea zgomot de imagine unde lumina nu va fi suficienta.

Aceast aparat este destul de lent, face doar 0,8 cadre pe secunda, insa la acesti bani nici nu putem spera la mai mult, este normal. Imi place ca merge cu baterii R6 (AA) deoarece in cazul in care sunteti undeva si ramaneti fara baterii, va cumparati de la orite chiosc. Puteti chiar sa cumparati doi unul sau doua seturi de acumulatori cu tot cu incarcator si ati rezolvat problema.

Toate acestea adunate, fac ca acesta sa fie cel mai bun aparat foto compact pana in 300 lei.

Cel mai bun pret la care puteti lua acest aparat este aici.

Daca nu mai gasesti acest aparat din cauza ca a iesit de pe piata si nu stii ce sa cumperi, pune o intrebare si eu te ajut sa-ti gasesti aparatul foto potrivit. Nu uita sa specifici bugetul de care dispui pentru achizitionarea aparatului. Lumina buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *