Cel mai bun accesoriu foto: strap-ul

cele-mai-bune-aparate-foto-top-tipa
Cele mai bune aparate foto – top TIPA
1 iunie 2013
Nikon AF-S DX 55-200mm f4-5.6 G ED VR
Vand obiectiv Nikon AF-S DX 55-200mm f4-5.6 G ED VR
1 iulie 2013
strap

Cel mai bun accesoriu foto: strap-ul

De curând, am cumpărat un accesoriu foto pentru că îmi doream de ceva vreme. Este vorba despre un strap, inteligent construit, pentru a pune greutatea aparatului pe umăr, în loc de gât sau mână. Era destul de solicitant chiar și atunci când mergeam la o plimbare să fac niște fotografii, să pun o greutate semnificativă, exact pe gât, pe coloană.

După ce l-am cumpărat și am fost la un botez, am realizat cât de mult face acest accesoriu. Pe lângă faptul că sunt ergonomice,  unele strap-uri mai au mici buzunare unde se pot pune câțiva acumulatori sau carduri, pe care le ai la îndemână tot timpul. Puteți să vă bucurați și voi de un astfel de accesoriu, merge foarte bine la aparatele foto DSLR sau cele bridge, camere video, mai puțin la cele aparatele foto compacte sau ultracompacte. Ar fi prea comic să pui un compact mic pe un asemenea accesoriu, însă pentru aparate mai voluminoase, își face treaba foarte bine.

Motivele enumerate mai sus ma determină să vă mărturisesc că pentru mine personal, aceste este cel mai bun accesoriu foto pe care l-am cumparat pana acum și a cărui beneficiu îl simți pe deplin mai ales cand fotografiezi un timp îndelungat având un bliț extern și un obiectiv mai mărișor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *