Cea mai buna camera foto pana in 500 lei

cel-mai-bun-aparat-foto-pana-in-300-lei
Cel mai bun aparat foto compact pana in 300 lei
30 iulie 2013
cel-mai-bun-aparat-foto-pana-in-300-de-lei-Nikon
Cel mai bun DSLR pana in 2000 de lei
3 august 2013
cea mai buna camera foto pana in 500 lei

Cea mai buna camera foto pana in 500 lei este dupa parerea mea Nikon coolpix S31. Motivele pentru care eu PERSONAL as as alege aceasta camera ar fi urmatoarele:

Are cel mai mare senzor (1/3″) dintre toate celelalte aparate pe care le-am analizat, pana in acest pret. Mai mult decat atat, are cei mai putini pixeli (10 MP), ceea ce face ca imaginile sa fie mai bune, pentru ca, asa cum spuneam si in celelalte articole, senzor cu multi pixeli nu inseamna calitate a imaginii, de cele mai multe ori e invers. La 10 MP, rezolutia unei fotografii va fi de 3648 x 2736, suficient pentru un format listat A4, chiar si A3.cea mai buna camera foto pana in 300 lei

Buton mare,  dedicat inregistrarii video, in partea stanga a aparatatului. Imi place cum au gandit-o. Inregistrarea video HD la  1280 x 720 / aprox. 30 fps. Distanta focala minima este de 29.1 cu zoom putand ajunge la 87,3 mm. Nu este cel mai wide obiectiv, insa fata de restul, are o calitate a imaginii mai buna datorita obiectivului, ce va oferi mai putine defecte in fotografie. Zoom-ul optic este de 3x, cel mai mic dintre toate aparate, insa este suficient pentru un compact la aceasta suma.

Veti putea surprinde imagini clare de aproape, in modul macro focalizeaza de la 5 cm. Reuseste sa faca pana la 1,5 cadre pe secunda, mai incet dupa primele 6 cadre. Bateria va tine cam 240 de cadre, in functie de mai multi factori: temperatura ambientala, folosirea blitz-ului, inregistrare video, etc. Ce este si mai atractiv la aceasta camera este ca rezistenta la apa, pana la 5 metri si la socuri de pana la 1,2 metri.

Butoanele sunt putine si meniul usor de folosit, deoarece este conceput pentru a functiona mai mult in modul automat. Asezarea obiectivului face ca prinderea lui sa fie usoara, din orice parte ai apuca aparatul. Este o camera foto atipica din punct de vedere al aspectului, spun asta si pentru ca butoanele ies putin din tipar. Ai senzatia ca sunt de jucarie putin, la fel si aparatul. De fapt el este conceput chiar pentru asa ceva. Este un aparat ideal pentru o familie cu copii, dar si pentru cei care nu doresc sa „poarte manusi” atunci cand il folosesc. Practic il iei si-l porti prin praf, faci poze sub apa si cand te enervezi, il izbesti de noptiera, il dai la soacra in cap sau bati niste cuisoare cu el. In meniu mai are niste optiuni foarte interactive cu diverse filtre cu care dvs. puteti realiza imagini sepia, in oglinda, fisheye si multe altele.

Toate acestea enuntate mai sus, ma fac sa afirm ca este cea mai buna camera foto pana in 500 lei. Aici puteti gasi un review mai amanuntit despre cum lucreaza aceasta camera. De aici puteti cumpara acest aparat la cel mai mic pret.

Daca nu mai gasesti aceasta camera foto in stock si doresti sa cumperi o alta camera, datorita faptului ca articolul nu mai este de actualitate, te invit sa lasi un comentariu si eu te voi ajuta GRATUIT sa gasesti camera foto potrivita pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa-mi spui bugetul de care dispui si eventual ce anume vrei sa fotografiezi. Te salut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *